Bevara ditt arkitektoniskt vackra tak med renovering

Last modified date

Det finns ett speciellt värde i arkitektoniskt vackra och historiska byggnader. De kan utgöra exempel på en byggnadskonst som sällan eller inte längre används idag. Om de har klarat sig fram till våra dagar är det värt att anlita professionella hantverkare när det är dags att renovera. På så sätt förlänger du livslängden på byggnadskonsten och främjar byggnadens arkitektoniska och historiska värde.

Anlita den erfarna takfirman DM TAK

Den mest utsatta delen av en byggnad som så småningom kommer att kräva renovering är utan tvekan taket. Takarbete är verkligen inget jobb du ska ge dig på om du saknar erfarenhet, dels på grund av riskerna med att göra fel och misstag som kan leda till vattenskador, dels på grund av risken för en fallolycka. Oroa dig inte, med DM TAK, som är en av Stockholms ledande entreprenörer för hustak, är du i trygga händer och kan lugnt luta dig tillbaka! DM TAK har mångårig erfarenhet inom takläggning, plåtslageri och takmålning som deras takmontörer utför med högsta kvalitet och garanti. Takfirman har varit verksam sedan 2001 och har sedan starten haft målet att höja kvalitén inom takbranschen. Av denna anledning kan du vara säker på att de kommer att göra sitt bästa för att ta hänsyn till den arkitektoniska stilen.

 

Faktum är att takfirman ser det som en viktig uppgift att förvalta en äldre byggnads historiska arv. DM TAK använder därför fingertoppskänsla och sin kunskap om byggnadens särart. Det är därför inte så förvånande att de ofta blir anlitade för att renovera kulturmärkta plåttak.

Fördelen med att anlita DM TAK är att de arbetar tidseffektivt och alltid arbetar enligt de senaste metoderna. Även om takläggning bygger på ett anrikt hantverk så går också utvecklingen i branschen snabbt framåt. De är därför noga med vidareutbilda sina erfarna och det är har gett utdelning eftersom DM TAK blev utsedd till Årets Hantverkare 2016. Deras takläggare klarar helt enkelt av alla typer av takläggning i Stockholmsområdet. Förutom denna utmärkelse har takfirman en lång lista på andra utmärkelser som ”King of Roofs 2016” och ”Di Mästar Gasell”.

Ett förslag är att själva bedöma genom att kika på deras fantastiska bildgalleri på utförda takarbeten. Du klickar bara på en bild för att se vem som anlitat takfirman och vilket jobb som utfördes. Att få kontakt med DM TAK är lätt och det enda du behöver göra är att fylla i deras formulär på webbplatsen. Alternativ kan du alltid ringa för att direkt få svar.

kalle